Exact Online Salesforce-integratie

Sync 360

Met onze Exact Online Salesforce Integratie, Sync 360, kun je naadloos al je klant- en prospectgegevens tussen Exact Online en Salesforce synchroniseren. Sync 360 zorgt voor een moeiteloze synchronisatie van bestellingen, artikelen, offertes, verkoopkansen en nog veel meer. Wijzigingen die in Salesforce of Exact worden ingevoerd, worden in realtime gesynchroniseerd, zodat je gegevens altijd up-to-date zijn in beide systemen.

Voordelen Exact Koppeling

 • Sync 360 is volledig geïntegreerd in jouw Salesforce omgeving
 • Additionele proces logica kan eenvoudig worden ingebouwd
 • Informatie in Exact Online en Salesforce is altijd up-to-date door realtime
  synchronisatie tussen beide systemen
 • Maakt gebruik van alle beschikbare Exact API
werknemers en bedrijfsprocessen
Salesforce Exact Integratie

Kenmerken van Sync 360

 • maakt gebruik van alle beschikbare API-typen van Exact
  zoals synchronisatie of bulk-API
 • houdt rekening met de Exact API-limieten
 • koppelt meerdere administraties voor ultieme flexibiliteit
 • ondersteunt Salesforce Person accounts
 • ondersteunt Exact Webhooks

Waarom Kiezen voor Exact Online Salesforce Integratie

Door te kiezen voor Exact Online Salesforce Integratie geef je jouw bedrijf een krachtig hulpmiddel om het facturatieproces te optimaliseren en stroomlijnen. Met het vermogen om factuurverwerking te versnellen, gegevensnauwkeurigheid te handhaven en dubbele gegevens te voorkomen, is deze integratie een gamechanger voor bedrijven die efficiëntie en optimaal financieel beheer zoeken.

Neem contact met ons op

Onze Exact Salesforce Integratie is ontworpen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat je altijd over de meest actuele gegevens beschikt. Profiteer van de kracht van Sync 360 en verbeter de efficiëntie van je zakelijke operaties vandaag nog.

De wensen voor een Exact Salesforce integratie verschillen van bedrijf tot bedrijf. Daarom plannen wij graag een online meeting om een beter beeld te krijgen. Hierna kunnen wij een offerte op maat verzenden.

ondersteunde systemen

Sync 360 ondersteunt naast Exact, ook integratie van Salesforce met de volgende externe systemen. Staat jouw systeem er niet bij, neem dan contact met ons op. We kunnen op verzoek verbinding maken met elk ander systeem van derden met API-verbindingen.

Meer weten over onze app?

Plan een Discovery Call